Beoordelingen van Bram Ladage Rotterdam

Recente recensies

5.0
Anne vd Berg
26 april 2024

Altijd heerlijk en geserveerd met een glimlach :D

Theo
6 maart 2024
Reactie van Bram Ladage

bedankt voor de 5 sterren Theo!

Emma
31 januari 2024

Heerlijk gegeten en was snel klaar.

Reactie van Bram Ladage

goed om te horen dat alles gesmaakt heeft. tot snel!

Jan de Vries
17 januari 2024

We hadden een bestelling voor 25 man geplaatst en opgehaald. Zoals gewoonlijk: super lekker!

Reactie van Bram Ladage

super bedankt voor de bestelling, we zijn blij dat het allemaal gesmaakt heeft!

Denise
24 december 2023

Het was weer fantastisch!

Reactie van Bram Ladage

leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Sjuhana
28 november 2023
Reactie van Bram Ladage

bedankt voor de 4 sterren!

Jansen
6 november 2023

Top eten en vriendelijke service!

Reactie van Bram Ladage

fijn om te horen dat we het goed doen, dankjewel!

Lanser
13 oktober 2023

Was weer pure verwennerij, bedankt.

Reactie van Bram Ladage

fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft! jullie bedankt!

Robert
3 oktober 2023

Ik bestel hier regelmatig. Heerlijke patat en zeer vriendelijke mensen. Top!

Reactie van Bram Ladage

fijn dat het na al die bestelling nog steeds bevalt! tot snel :)

Robin Jaspers
2 oktober 2023
Reactie van Bram Ladage

bedankt voor de 5 sterren!

Morgmeister
14 mei 2023
Reactie van Bram Ladage

dank u !

Milly
23 april 2023
Reactie van Bram Ladage

4 sterren worden we blij van :D

Joost
17 april 2023

Vers, kwaliteit, vriendelijke service.

Reactie van Bram Ladage

super lief dank u wel

Dennis
24 maart 2023

Pro: Het was lekker en bestelling was netjes optijd klaar. Con: Ook erg duur. Voor twee grote patat met twee broodjes frikandel waren we €22 kwijt.

Reactie van Bram Ladage

Beste Dennis, zeker is de prijs hoog, helaas van bijna alles tegenwoordig. daarentegen houden we de kwaliteit ook enorm hoog

Patries
15 maart 2023

On line besteld , op het aangegeven tijdstip stond het klaar ,goeie snelle service ,

Reactie van Bram Ladage

dank je wel patries! tot snel weer

Jovan
12 maart 2023
Reactie van Bram Ladage

Heee wat super lief van je! We doen ons best tot snel :D

Jovan
29 januari 2023
Reactie van Bram Ladage

Heee wat super lief van je! We doen ons best tot snel :D

Me
13 januari 2023

Toppie

Reactie van Bram Ladage

Heee wat super lief van je! We doen ons best tot snel :D

Govers Spil notarissen
23 december 2022

was erg lekker mensen die helpen erg vriendelijk

Reactie van Bram Ladage

hartstikke bedankt voor de bestelling! Blij dat we jullie blij hebben kunnen maken met onze zakken rotterdams goud!

Renate d’Anjou
12 december 2022

Was weer erg lekker en de dames maakten er een feestje van

Reactie van Bram Ladage

Leuk om te horen dat jullie genieten van niet alleen onze patat maar ook onze gezelligheid!

Oumaima
28 oktober 2022

Toppers! Vriendelijke medewerkers.

Reactie van Bram Ladage

Dit vinden wij erg leuk om te lezen dankjewel!

Sjan van der Plas
6 oktober 2022

De patat was zoals altijd heerlijk maar Volgens ons hadden we 2 normale porties en geen grote patat speciaal.

Reactie van Bram Ladage

Excuses als wij een fout gemaakt hebben! We zijn wel blij dat alles gemaakt heeft.

Mili
1 oktober 2022

Top

Reactie van Bram Ladage

We zijn blij dat u heeft genoten van onze zakken goud!

Marijn
21 september 2022
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Jing
16 september 2022
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Rutger
10 september 2022

Altijd vers en heerlijk warm. Bestellen via de site en ophalen op vooraf afgesproken tijdstip werkt geweldig!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Anoniem
10 juni 2022

Heerlijk en snel, top!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Ed
25 mei 2022

Heerlijk zoals altijd. :-)

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Anissa
4 mei 2022

Goede en snelle service

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Nadine Hulstaert
4 april 2022

Was weer lekker!!

Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Eren
14 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst

Jovan
3 maart 2022
Reactie van Bram Ladage

Beste Bram Vriend, Wat leuk dat je je waardering laat zien via een review!!! nu zijn wij ook nog meer Fan van u. bedankt en een fijne dag gewenst